okładka

Żywność a zdrowie i prawo

Gertig, Henryk, Duda, Grażyna

Rok wydania: cop. 2004.

Konserwacja żywności, Żywność higiena., Żywność higiena prawo wspólnotowe europejskie., Żywność higiena prawo Polska., Żywność Żywność higiena podręcznik akademicki, Przepisy o żywności Żywność higiena prawo wspólnotowe europejskie stan na 2004 r. podręcznik akademicki, Zanieczyszczenie żywności Żywność higiena prawo stan na 2004 r. Polska podręcznik akademicki, Badanie żywności Żywność konserwacja podręcznik akademicki, Podręczniki [Typ publikacji], Podręczniki akademickie, Podręczniki [Typ publikacji]

dostępne:

1 z 1

Autor
Gertig, Henryk
Duda, Grażyna
Tytuł
Żywność a zdrowie i prawo
ISBN
83-200-3043-9
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydaw. Lekarskie PZWL,
Rok wydania
cop. 2004.
Numer wydania
Wyd. 2 uzup.
Objętość
339 s. :
Rozmiary
24 cm.
UKD
614.3(075.8):[346.7:351.77](438:4-67)(075.8)
Hasła przedmiotowe
Konserwacja żywności
Żywność higiena.
Żywność higiena prawo wspólnotowe europejskie.
Żywność higiena prawo Polska.
Żywność Żywność higiena podręcznik akademicki
Przepisy o żywności Żywność higiena prawo wspólnotowe europejskie stan na 2004 r. podręcznik akademicki
Zanieczyszczenie żywności Żywność higiena prawo stan na 2004 r. Polska podręcznik akademicki
Badanie żywności Żywność konserwacja podręcznik akademicki
Podręczniki [Typ publikacji]
Podręczniki akademickie
Podręczniki [Typ publikacji]
Informacje dodatkowe
Wyd. 1 pt.: Żywność a zdrowie.
Wyd. 1 pt.: Żywność a zdrowie.
Akty prawne s. 327-331 i przy rozdz. Indeksy. Akty prawne s. 327-331 i przy rozdz. Indeksy.
Akty prawne s. 327-331 i przy rozdz. Indeksy.
Podręcznik dla studentów.
020
%a 8320030439
080
%a 614.3(075.8):[346.7:351.77](438:4-67)(075.8)
100
%a Gertig, Henryk
245
%a Żywność a zdrowie i prawo /
250
%a Wyd. 2 uzup.
260
%a Warszawa : %b Wydaw. Lekarskie PZWL, %c cop. 2004.
300
%a 339 s. : %b rys. ;%b rys. ;%b rys. ; %c 24 cm.
500
%a Wyd. 1 pt.: Żywność a zdrowie.
500
%a Wyd. 1 pt.: Żywność a zdrowie.
504
%a Akty prawne s. 327-331 i przy rozdz. Indeksy.%a Akty prawne s. 327-331 i przy rozdz. Indeksy.
504
%a Akty prawne s. 327-331 i przy rozdz. Indeksy.
521
%a Podręcznik dla studentów.
650
%a Konserwacja żywności
650
%a Żywność %x higiena.
650
%a Żywność %x higiena%x prawo wspólnotowe europejskie.
650
%a Żywność %x higiena%x prawo %z Polska.
650
%a Żywność%a Żywność %v podręcznik akademicki %x higiena
650
%a Przepisy o żywności%a Żywność %v podręcznik akademicki %x higiena%x prawo wspólnotowe europejskie %y stan na 2004 r.
650
%a Zanieczyszczenie żywności%a Żywność %v podręcznik akademicki %x higiena%x prawo %y stan na 2004 r. %z Polska
650
%a Badanie żywności%a Żywność %v podręcznik akademicki %x konserwacja
650
%a Podręczniki [Typ publikacji]
655
%a Podręczniki akademickie
655
%a Podręczniki [Typ publikacji]
700
%a Duda, Grażyna
920
%a 83-200-3043-9

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 1348
Sygnatura: 1348-1
Status: Do czytelni

Najczęściej wypożyczane